Sommartid och sommarplagg

Idag vred vi fram klockorna till sommartid vilket ger oss ljusare kvällar. Helt onödigt det där med sommar- och vintertid, egentligen, men undrar vem man ska maila och klaga till. Har ingen aning så låter det vara.

Är så obotligt sugen på att köpa fina vår- och sommarplagg nu. Minns en vit linneklänning som mamma hade kvar från 80-talet (90-talet?) – ingen aning om hon har kvar den eller om jag fick den och det är mitt fel att den är borta – men den är precis i stil med vad jag vill bära i vår och sommar. Lediga, midilånga klänningar med enkla mönster. Jordnära färger men också grönt, lila och orange.

Så fort jag inte behöver lägga flera tusenlappar i månaden på min kiropraktor ska jag unna mig några nya plagg. Det har gått för många år för att inte prioritera ryggen, även om det suger för min plånbok, hehe. ♥

Alla tre från Mango

1. Ellos 2. Ellos 3. H&M Trend

Alla tre från Dagmar

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.