Sommarfesten på Kungsholmen

I lördags hade jag och Jocke bestämt oss för att ha en inflyttningsfest/sommarfest i läggan på Kungsholmen. Namnet/anledningen spelar ju mindre roll, fest är alltid kul! Tanken var att mina närmaste och Jockes närmaste skulle träffas och hälsa på varandra. : ))

På fredagskvällen och tidigt på lördagen handlade vi allt vi behövde; massor av rosévin, öl, drinkvirke och snacks. Jag gjorde som jag alltid gör, nämligen improviserade två cocktails som vi sedan serverade på tapp.

Glasen i översta bilden är några av mina “festglas”, så himla smidigt med sådana. Brukar fynda billiga glas på rean och ha framme på fest. Speciellt dessa är ju lite roligare eftersom de ser ut som mjölkflaskor. Gästerna fick ett sådant glas med välkomstdrink i och sedan fanns det ölhinkar lite överallt att plocka ur. Även glasen i bilden nedan är “festglas”!

Fanns också en liten station om man ville förstärka något i sin drink : ))

Det blev en så himla bra blandning på folk och eftersom lägenheten är så luftig och stor blir det inte tajt heller. Balkongen var full av folk, några satt i soffan, några i köket och några vid bordet. Underbart! Vart jag än tittade så satt folk och skrattade, känns som att vi lyckades med stämningen. Att det var en sommarhelg gjorde inte saken sämre direkt!

Vid midnatt tog vi två stora taxibilar till Kasai där vi fortsatte kvällen. Vi stannade i någon timme innan vi sa hej då och promenerade hand i hand genom stan samtidigt som vi pratade om hur mycket vi älskade varandra, haha. Så jäkla mysigt. När jag gick och la mig i natt började det ljusna… ÄNTLIGEN : )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.