Sommarblekt hår hos Mimi på Nook

God morgon vänner! Jag ligger i sängen med datorn i knät och har precis ätit frukost. Går igenom de senaste dagarnas bilder och har en härlig känsla i kroppen. Eftersom jag åkte iväg i onsdags morse och verkligen har tagit semester har jag flera dagar och grejer att visa er, tänkte börja med frisörbesöket i tisdags. Häng med!

*

I tisdags var jag som sagt hos Mimi på salong Nook. Jag har gått till henne i ett par år med vissa undantag när hon har varit fullbokad (vilket hon är i princip hela tiden, jag bokade TVÅ nya tider när jag gick därifrån i onsdags – det gäller att vara snabb). Jag ville få bort utväxten och bli riktigt ljus. Trivs så bra i ljust hår under sommaren.

När jag var klar gick jag lite i butiker och hittade en blus från Gina Tricot som jag föll för direkt. Passade på att skicka den här bilden som ett resultat hos Mimi också : ) Tröjan jag har på mig köpte jag inte, ångrar mig lite i efterhand… Tror den skulle vara fin till hösten.

frisyr1Sen sprang jag ner till Stureplan och mötte upp Millis, men vi tog så många bilder (ovanligt, hehe!) att det fick bli ett eget inlägg. Dyker upp kl 19 ikväll : ) Kram på er!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.