Sockervaddsrosa på fingertopparna

  
Igår var jag hos Lee och gjorde mina naglar. Hade ju haft mörkt i typ tre veckor och det var verkligen inte jag. Den här gången blev det precis som jag ville ha det: en stilren och naturlig form med ljusrosa nyans. Den stjäl inte uppmärksamheten från något i outfiten men visar ändå på detaljkännedom.
Tog sovmorgon idag efter att ha kommit hem sent från hockeyn igår. Hann inte äta middag heller så när jag kom hem var jag svinhungrig och mickrade en matlåda. 

Vanligtvis hade jag kunnat äta något på Hovet men jag ville inte riskera att sumpa utmaningen redan första dagen. Risken att det är socker i korvbröd känns ganska stor… (Som jag skrev igår: det här är inte en diet utan en utmaning att undvika socker i en månad! Och uppenbarligen är det svårare än man tror. Eller?)
Förresten: budgivningen på vår lägenhet är igång. Så spännande!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.