Snus, drömmiga hotellsängar och första träningspasset

Jag ska motvilligt (😌) erkänna att det finns några saker med pendlandet till Oslo som jag tycker är härliga och som jag nog kommer att sakna lite grann efter påsk. Inte så pass mycket att jag skulle välja det före att vara hemma i Stockholm, men ändå. En sådan sak är hotellsängarna på Radisson Blu här i Nydalen. De är så härliga! Som att sova på moln.

Två veckor i rad har jag tagit ett långt, varmt bad och blivit sådär härligt mör i kroppen. Sedan lagt mig under täcket med min privata dator i knät och bara känt ett riktigt härligt lugn. Kanske för att det inte finns smutstvätt att ta hand om, en diskmaskin att tömma, grejer att plocka undan eller ja… Ni vet. Det finns ju alltid något att göra när man är hemma och här är det snarare brist på aktiviteter. Behöver dock inte vara negativt!

♥ ♥ ♥

Men nu är jag i alla fall i Oslo i dagarna tre. Har fått lite mer kläm på hur lång tid allt tar och känner mig mer bekväm i mina nya rutiner. Kan inte riktigt sova hela natten innan avresa, men jag ligger inte och vrider på mig som jag gjorde i början. Tar numera en senare taxi och känner mig lugn i säkerhetskontrollen om jag hinner dit femton minuter innan det är dags att boarda flygplanet. Jag behöver inte vara på Arlanda en timme innan, som jag ville i början.

Den numera “klassikern” är att köpa en stock snus till Jocke i taxfree-butiken på morgonen.

Sedan är det Flytoget och tunnelbana som gäller tills vi är på plats i Nydalen och går cirka hundra meter till kontoret. Imorse halvsprang Alex och jag in på kontoret för att hinna till vårt veckomöte med Commercial-gänget. Det var nästan så att mina norska kollegor var chockade över att jag var frisk, gick upprätt och var glad – haha. Har ju antingen varit sjuk eller haft ryggskott under min tid i Oslo, så förstår att de blev förvånade över vem jag var idag. ;)

Efter en hektiskt dag (vi jobbar på stenhårt med att försöka lansera ett projekt i alla tre länder och just nu ligger vi efter) checkade jag in på Radisson Blu och packade upp. Fick ett superfint och luftigt rum med stora fönster åt två väderstreck.

Jag bestämde mig för att testa på att träna. Flera veckors förkylning och ryggskott har satt stopp för all form av pulshöjande aktivitet, men nu kände jag mig OK nog att testa. Det var Alex, Meygol och jag på gymmet men vi körde var och en för sig. För min del blev det några lugna 20 minuter på crosstrainern och 10 minuter på cykeln. Försökte utföra några enkla övningar men ryggen är lite öm från behandlingen igår och så fort jag känner min otrygg så slutar jag. Blev alltså inte något skrytarpass, men jag har åtminstone rört på mig. ♥

Efter gymmet köpte jag och Alex med oss en varsin middag (kycklingwrap och Cola Zero för min del) och sa tack och god natt i hotellhissen. Åt middag på sängen framför The Big Bang Theory, tappade upp ett bad och la mig med fuktmask i ansiktet och Olaplex i håret. NJÖT.

Och nu är det dags att släcka och ladda för morgondagen. God natt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.