Smutsigt hår, röda ögon och en rastlöshet som heter duga

Spenatsmoothie, Nespresso, havrebröd med ägg

God morgon!

När jag vaknade kände jag glädje över att det var helg och att jag således kan göra vad jag vill – men att jag inte kunde andas genom näsan påminde mig snabbt om att jag inte alls kan göra vad jag vill eftersom jag fortfarande är SJUK… Ah, så segt detta är. Lördagar brukar innebära sovmorgon, en längre frukost, ett rejält och kul träningspass följt av någon rolig/mysig aktivitet och så lite chill innan en längre middag.

Nu?

Jag somnade om när killen åkte till skidspåret. Vaknade en timme senare, drog på mig varma kläder och tittade i spegelbilden där jag möttes av smutsigt hår och röda ögon. Gjorde frukost, snöt mig säkert femton gånger, fotade lite och funderade på om jag ska orka gå en kort promenad lite senare. Måste göra något. Typ färga håret, måla naglarna, skriva på min bok (what?)… Jag är alldeles för rastlös för att vara sjuk.

Ska i alla fall blogga om några nyttiga recept, så titta in här under dagen :) 

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *