Smoothies i överflöd – och tydligen även förkylningar

gron-smoothiebowlJag tycks alltid tro att jag kan bli frisk på 24 timmar (vilket förvisso har hänt tidigare – typ en gång) men jag tror jag behöver vara realistisk och sluta stressa fram allt i livet nu, en gång för alla. Det senaste året har jag varit förkyld flera gånger och det är inte likt mig. Jag tror stenhårt på att det mentala och det fysiska hänger ihop och även om jag inte vill erkänna det måste jag försöka hitta en väg som fungerar för hela kroppen.

Jag måste varva ner och sluta stressa men på samma sätt känner jag att jag måste step it up, jobba lite lite hårdare och nå mina delmål fortare.

Den eviga balansen jag aldrig tycks nå.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.