Grön smoothie och dagens benpass

I natt drömde jag om vad denna vecka har präglats av + att det spökade + att jag skällde på mina föräldrar + att jag skulle hyra ut min lägenhet som i drömmen var ett stort ruckel. Var således inte särskilt sugen på att somna om när jag vaknade imorse, hehe. Istället klev jag upp och gjorde en smoothie, har märkt att det fungerar perfekt som frukost sett till både mättnad och näringsämnen.
En sån här *pekar uppåt* och en kopp kaffe, sedan var det dags för gym. Jag började på löpbandet men precis som igår kom en tjej och ställde sig på löpbandet bredvid mig, trots att i princip alla andra löpband var lediga. Jag vet att jag är löjlig men jag blir sjukt irriterad av det och gick istället till en crosstrainer på en annan våning och värmde upp. Sedan blev det något sånt här:

Utfallsgång, 16 x 5 > utan vikt, 10 kg, 10 kg, 10 kg, 5 kg vridning av överkropp
Frontböj med kettlebell, 8 x 3 i superset med raka marklyft, 8 x 3
Legcurl, 10 x 3 båda ben + 5 x 3/ben direkt efter
Benpress, cirka 12-15 rep x 3
Liggande legcurl 8 x 2
“Utsida ben” i maskin, 12 x 3
Höftlyft, 10 x 2 i superset med “benfall” (tränar magen)

Stretch + rullning på foamroller och sedan hem för att äta gårdagens middagsrester: hemmagjorda köttbullar i tomatsås med fullkornspasta. Försöker äta lite mer mat nu för att se om det ger skillnad i träningsresultaten.

Recept på smoothie (1 stort glas):

2 dl mandelmjölk
1 näve färsk spenat
1 dl fryst mango
1 tsk chiafrön
0,5 dl whey protein med vaniljsmak
1 msk vaniljkvarg, osötad
4 cm färsk ingefära
1 tsk citronsaft

Mixa allt i cirka 60 sekunder och drick direkt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.