Small but luxurious desires…

wantes-2017Lägenheten är städad, jag har ätit ostbågar till middag, shoppingpåsarna är uppackade och ansiktsmasken är lagd. Färjestad vann över Djurgården, nästa vecka är planerad och… jag har gått loco på My Theresa. Älskat den sajten sedan jag köpte Balenciaga-armbandet förra året och inte bara hittade massor av fina saker utan även märkte att de förpackar deras paket riktigt fint. SÅ himla viktigt om man är en E-handel! Allt det fina ovan skulle jag definitivt kunna tänka mig, speciellt Chanelväskan och YSL-armbandet. Och korthållaren från Gucci… Eller det smala Balenciaga-armbandet. Allt. Egentligen. Såklart.

Hoppas Tomten ser detta. : )

mytheresa-balenciaga

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.