Slutspelspirr och bara några dagar kvar till resan

God kväll!

Jag sitter nyduschad i soffan med en ansiktsmask och passar på att redigera bilder medan det är periodpaus i hockeyn. Var pirrig i hela kroppen när jag gick hem från jobbet idag. Det är slutspel och det känns!

Idag skrev jag ut vår våra reservationer för resan och jag kom plötsligt på att vi åker om tre dagar – och jag har en del att hinna med innan dess. Bland annat ska jag hämta upp en trenchcoat jag har köpt (det är inte bråttom, men vill gärna ha med den till Italien), ha ett intressant möte och hinna förbi ett pressevent. Och packa, såklart! Ja ja, det löser sig.

Gud så härligt med lite semester igen. Det ska tydligen vara vår på riktigt i Rom, jag längtar!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.