Slutkörd.

bed1

Kom precis hem efter ett trevligt event på Mr French med Facebookgruppen Heja Livet! och 80 av deras 15 000 medlemmar. Kommer berätta mer om det och visa bilder från kvällen men är så slutkörd nu. Jag vet att det inte är så klokt att gå iväg på middag när jag äter medicin och egentligen ska hålla en strikt diet men jag hade sett fram emot kvällen så länge. Redan några tuggor in i förrätten började det hugga till i magen och sen fick jag sitta med dragkedjan på höften nerdragen. Som tur var så satt jag med Angela, Kajsa och Ullis så jag var bekväm med att vara lite mer naken än vanligt, haha.

Förbannat trött på detta nu. Vinglar till lite då och då, magen hugger till så fort jag äter något och jag är illamående dagarna i ända. Jag har typ tyckt att det är lite “kul” att jag vinglar till lite, liksom “oj, nu vinglade man till” men eftersom jag inte har gjort det tidigare blir det bara jävligt skumt? Och inte alls kul?

Det är inte normalt att få tillfälliga minnesluckor och att inte kunna äta utan att få magknip. Inte heller är det normalt att vingla till när jag står upprätt. Jag vet inte ens varför. Jag orkar inte riktigt fundera heller eller analysera kring min situation just nu. Vill inte behöva förklara mig eller bli jämförd med andra. Bara säga att nu är det som det är och jag behöver andas lite, av olika anledningar.

Så: de kommande två veckorna ska jag verkligen verkligen verkligen lyssna på kroppen och sakta ner. Bloggen kommer “bara” uppdateras 1 gång om dagen och jag hoppas ni förstår.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.