Skönhetsfavorit #7: Beauté Pacifique GelCoat-C Dry Air Comfort

Tidigare skönhetsfavoriter:

→ Skönhetsfavorit #1: Mina skönhetsfavoriter just nu
→ Skönhetsfavorit #2: Favoriter i badrumshyllan
→ Skönhetsfavorit #3: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse
→ Skönhetsfavorit #4: Sephora Collection Total Purify & Cleanse Gel
→ Skönhetsfavorit #5: Transderma O Optimal Booster Serum
→ Skönhetsfavorit #6: Keune Care Satin Oil Treatment

Veckans favorit: Beauté Pacifique GelCoat-C Dry Air Comfort

Beauté Pacifiques blogg kan man läsa mer om den här produkten som för mig är ganska ny. Som jag skrev tidigare i veckan har jag fått väldiga problem med min hy på sistone och nu är den värre än någonsin. Jag gör ju ingenting annorlunda… Anyway! Den här produkten ska boosta hyn med fukt vilket jag tror jag har haft svårt att få till. Man kan ha den ovanför sin vanliga ansiktskräm och använda den flera gånger per dag. Det är som ni kanske förstår inte en favorit än, eftersom jag inte har testat den tillräckligt länge, men jag hoppas att den kan bli det. Så mer ett nyfiket tips till er. :)

Varför gillar jag den?

♥ Av det lilla jag har testat så älskar jag att den går in i hyn DIREKT!

♥ Den ger massor av fukt, behövs om man sitter i ett kontorslandskap som jag gör.

♥ Är medicinsk hudvård. Viktigt för mig just nu.

Alla inlägg jag gör i den här tipskategorin under Skönhet är icke-sponsrade (om inget annat anges!) och är mina egna åsikter. Jag får alltså inte betalt för att skriva om produkterna. Produkterna jag skriver om kan vara från mitt jobb eller som jag själv har köpt hem.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.