Skönhetsfavorit #6: Keune Care Satin Oil Treatment

Den här veckan vill jag tipsa om håroljan som är en del av hårvårdsserien Keune Care.

Tidigare skönhetsfavoriter:

→ Skönhetsfavorit #1: Mina skönhetsfavoriter just nu
→ Skönhetsfavorit #2: Favoriter i badrumshyllan
→ Skönhetsfavorit #3: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse
→ Skönhetsfavorit #4: Sephora Collection Total Purify & Cleanse Gel
→ Skönhetsfavorit #5: Transderma O Optimal Booster Serum

Veckans favorit: Keune Care Satin Oil Treatment

Hårolja är svårt tycker jag. Fel hårolja kan lätt tynga ner håret och istället för att tränga in i hårstrået lägger den sig som en hinna och hårtopparna ser fett ut. Den här oljan fick jag i ett pressbud för någon månad sedan och jag är totalt förälskad i den. Hela serien är fantastisk och jag har använt Keunes schampo och balsam dagligen nu – tills de tog slut för några dagar sedan :-( Den här oljan brukar jag krama in i topparna när jag har fönat håret i någon minut (alltså när det är halvtorrt) och ibland även innan jag går och lägger mig. Då tar jag en större mängd och gör en fläta av håret som jag sover med. När jag vaknar är håret fullt av glans och sååå mjukt.

Varför gillar jag den?

♥ Mitt hår blir mjukt.

♥ Den går in i håret direkt utan att göra det fett.

♥ Till skillnad från andra håroljor upplever jag inte att mitt hår får en varmare nyans, vilket ljusa hårstrån ofta får av olja.

♥ Det går att ta en STOR mängd utan att håret blir tungt. Heja Keune!

Alla inlägg jag gör i den här tipskategorin under Skönhet är icke-sponsrade (om inget annat anges!) och är mina egna åsikter. Jag får alltså inte betalt för att skriva om produkterna. Produkterna jag skriver om kan vara från mitt jobb eller som jag själv har köpt hem.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.