Skönhetsfavorit #5: Transderma Optimal Booster Serum

Inlägget innehåller en annonslänk till Kicks

Den här veckan vill jag tipsa om fuktserumens Rolls Royce. För det är det verkligen. En lyxförpackning med ett milliliterpris på nästan 45 kr/ml (1330 kr/30 ml). Wow…

Edit! Just nu finns serumet till rabattpris, här!

Tidigare skönhetsfavoriter:

→ Skönhetsfavorit #1: Mina skönhetsfavoriter just nu
→ Skönhetsfavorit #2: Favoriter i badrumshyllan
→ Skönhetsfavorit #3: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse
→ Skönhetsfavorit #4: Sephora Collection Total Purify & Cleanse Gel

Veckans favorit: Transderma O Optimal Booster Serum

Ska rikta sig särskilt mot hudcellernas mitokondrier och innehåller “en optimerad formulering av biofaktorn PQQ, B-vitaminer och andra utvalda ingredienser som är väsentliga för hudcellernas vitalitet”.

De första minuterna efter applicering är lite klibbiga, så man kan inte applicera ansiktscreme direkt. Jag tycker dock att den fungerar fint utan ansiktscreme, men det kanske är för att jag inte har hittat rätt produkt i den kategorin.På kvällen smörjer jag in hela ansiktet och när jag vaknar morgonen efter känner jag mig mjukare men också stramare. Inte lika plufsig. Och finnarna har gått ner! Det är fantastiskt, ni anar inte hur glad jag blir när jag hittar produkter som fungerar. På morgonen tar jag en mindre mängd och har under ögonen och runt munnen där det ofta blir fina linjer. Det här serumet fungerar för alla hudtyper men är speciellt framtagen för mogen hy.

Varför gillar jag den?

♥ Den är dryg, 1-2 droppar varje morgon och kväll räcker.

♥ Den är helt naturlig.

♥ Man kan använda den enskilt eller med andra produkter som inte är Transderma – vilket är grymt. Många produkter fungerar bara i kombination med samma varumärkesserie…

♥ Huden blir len, mjuk och fast. På riktigt!

Finns att köpa här!

Alla inlägg jag gör i den här tipskategorin under Skönhet är icke-sponsrade (om inget annat anges!) och är mina egna åsikter. Jag får alltså inte betalt för att skriva om produkterna. Produkterna jag skriver om kan vara från mitt jobb eller som jag själv har köpt hem.

Share:

3 Kommentarer

 1. Mami
  06/04/2017 / 16:46

  Jag gillar väldigt mycket också! Huden blir fantastiskt mjuk.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   06/06/2017 / 19:53

   Kul att du gillar den, mamma :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.