Skönhetsfavorit #4: Sephora Collection Total Purify & Cleanse Gel


Tidigare skönhetsfavoriter:

→ Skönhetsfavorit #1: Mina skönhetsfavoriter just nu
→ Skönhetsfavorit #2: Favoriter i badrumshyllan
→ Skönhetsfavorit #3: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse

Den här veckan delar jag med mig av ett tips för er som bär smink och i slutet av dagen inte orkar gå igenom 3-4-5 (!) steg för att ta bort allt. Herregud, jag blir matt bara jag tänker på att det finns produkter som kräver fyra steg i sin rengöringsrutin! Det jag tipsar om denna vecka är en mild gel att tvätta ansiktet med, särskilt bra för oss som lätt får oljig hy.

Veckans favorit: SEPHORA COLLECTION Total Purify & Cleanse Gel

Jag vill ha något enkelt som tar bort min foundation och maskara utan att det är beige på handduken efteråt eller svart skugga under ögat. Samtidigt behöver jag något milt eftersom jag lätt får finnar, trots att jag är 26 år… Det kan vara en svår mix och ofta får jag använda en mild produkt på ansiktet och en tuffare produkt på ögonen bara för att få bort all maskara.

Den här produkten fick jag i ett pressbud för någon vecka sedan och jag har använt den dagligen sedan dess. Två tummar upp!

Varför gillar jag den?

♥ Allt smink försvinner.

♥ Luktar milt, om än någonting alls.

♥ Den irriterar inte min hy.

♥ Det behövs inte mycket för att hela ansiktet ska bli rent.

Alla inlägg jag gör i den här tipskategorin under Skönhet är icke-sponsrade (om inget annat anges!) och är mina egna åsikter. Jag får alltså inte betalt för att skriva om produkterna. Produkterna jag skriver om kan vara från mitt jobb eller som jag själv har köpt hem.

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.