Skönhetsfavorit #3: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse

Innehåller en annonslänk till Åhléns

Jag tänkte uppdatera kategorin “Skönhet” oftare nu då jag tycker att det är så himla kul att testa nya produkter och förhoppningsvis hitta nya favoriter. Min plan är att försöka publicera ett skönhetsinlägg varje fredagmorgon så ni vet vad ni har att vänta er. Överlag ska jag bli bättre på ha en rutin med bloggen och ha fasta ämnen som återkommer ett par dagar i veckan. Jag tänker också att jag delar med mig av en produkt i varje inlägg till skillnad från de två tidigare tipsinläggen där jag har blandat flera. Hoppas ni gillar!

Tidigare skönhetsfavoriter:

→ Skönhetsfavorit #1: Mina skönhetsfavoriter just nu
→ Skönhetsfavorit #2: Favoriter i badrumshyllan

Denna vecka vill jag tipsa om min favoritprodukt i kategorin “Brun utan sol”. Jag är en stor förespråkare av BUS och har använt det i drygt tio år nu. Den här produkten hittade jag förra året och är den absolut bästa av de jag har testat. För den som vill ha solkyssta ben eller lite färg i ansiktet är det perfekt att inviga sommaren (eller egentligen vilken årstid som helst!) med brun utan sol. Sugen på att testa?  Här har jag skrivit om hur du gör för att få den perfekta brännan med hjälp av brun utan sol!

Veckans favorit: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse

Varför gillar jag den?

♥ Den går snabbt in i huden utan att klibba. Men! Du måste använda en speciell bus-handske, annars går moussen in i dina händer istället.

♥ Det är en mousse som är lätt att applicera.

♥ Du ser färgen direkt och det gör det lätt att se om du har missat några partier.

♥ Den håller länge utan att flagna. Istället mattas färgen av. (Men glöm inte att skrubba då och då, se guiden jag länkade till högre upp i det här inlägget!)

♥ Du kan ha den både i ansiktet och på kroppen.

Finns att köpa här!

Alla inlägg jag gör i den här tipskategorin under Skönhet är icke-sponsrade (om inget annat anges!) och är mina egna åsikter. Jag får alltså inte betalt för att skriva om produkterna. Produkterna jag skriver om kan vara från mitt jobb eller som jag själv har köpt hem.

Share:

2 Kommentarer

 1. Johanna
  05/20/2017 / 19:43

  Älskar den! Är helt beroende. Nästan så att jag väljer den framför smink och hårprodukter

  • Thowe Wagner Larsson
   05/21/2017 / 13:14

   Håller med! Och med brun utan sol i ansiktet behövs det ju typ inget smink, man känner sig så himla fräsch ändå. Spar tid på morgonen ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *