Skogsmulle och helgstress

Igår gick vi upp tidigt och åkte ut till Vallentuna för att leta svamp. Vi hade med oss äggmackor och kaffe så vi kunde äta frukost i skogen. Så himla mysigt. Jag var rätt putt innan, det var kallt och jag kände bara ett motstånd kring hela grejen. Men så fort jag fick i mig frukost blev jag glad igen och gick och sjöng bakom Jocke i skogen. Stackarn, det kan verkligen svänga på två minuter, hehe. Vi hittade ingen svamp men det gjorde ingenting. Tyckte det var så härligt att vara ute i skogen och solen sken när vi trampade omkring i den våta mossan.

Idag har jag massor att göra. Har varit lite orolig hela helgen, hade en ångestkänsla över bröstet och inte riktigt kunnat slappna av. Börjar ju nytt jobb imorgon och om 1,5 vecka ska jag ge nycklarna till lägenhetens nya ägare. Har inte heller någon telefon som fungerar eftersom jag slutade på Aller i torsdags och då upphörde mitt abonnemang. Det är fan en stress att inte kunna kontakta människor eller veta om någon har försökt kontakta mig.

Egentligen tror jag att mycket sitter i mitt huvud, jag stressar upp mig för saker och tror att de är större än de är. Men det gäller bara att strukturera upp allt jag behöver ta tag i och beta av listan, en punkt för sig. En del grejer har jag hunnit med nu under förmiddagen, så jag hoppas jag kan känna ett skönt lugn ikväll.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.