Skärtorsdagen på Yuc

Så här såg jag ut igår innan vi gick ut och åt. Eller, nu ljög jag faktiskt… Jag fick panik på att håret var så lockigt så jag dränkte det i vatten i handfatet och fönade det rakt istället. Typ fem minuter innan Anna och Patrik hämtade upp oss i taxin. Kan någon av er få liknande infall? Det är ju inte smidigt direkt, ha!

Igår körde jag ett spinningpass på lunchen. Jag gillar verkligen att lunchträna men gör det bara någon gång i veckan eftersom det innebär att jag måste jobba in tiden resterande dagar. Det är svårt att få till ett pass på en timme (inkluderat gång till gymmet, byta om, träna, duscha, gå till kontoret) så det blir alltid en något längre lunch än vanligt. Men det är det verkligen värt.

Efter jobbet gick jag till Hemköp och köpte med mig lite nödvändigheter, bland annat en påse godis ifall vi skulle få besök av små påskkärringar. Kände mig väldigt vuxen som köpte godis enkom för detta…

Några timmar senare blev vi som sagt upphämtade av Anna och Patrik och åkte till Vasastan för att möta upp Jockes kompis Micke och hans flickvän Claudia för en middag på Yuc. Kvällen var verkligen toppen, jag hade det hur trevligt som helst och trivdes i sällskapet. Det är något visst med tjejer som har samma sportintresse som en själv… :)

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *