Skärtorsdagen: aperoldejt, gröna byxor och ny väska

Hej vänner! Den här påskhelgen känns redan nu annorlunda från tidigare år; den är betydligt lugnare och vi har mer tid för varandra och det är inte lika mycket “fara runt”. 

Igår var jag på gymmet och träffade sedan min kiropraktor. Nästa vecka är det dags för uppföljning! (Kom på nu att jag har glömt berätta om resultatet från ryggröntgen i Oslo, det kommer!) Jag skulle möte Jocke nere vid Norr Mälarstrand, på Orangeriet, men var lite tidig så jag gick in på Myrornas och letade efter något kul. Hittade en drömväska, bild nedan! Gick sedan St Eriksgatan ner till vattnet med musik i öronen, trenchcoat på för första gången i år och med solen i ögonen. ÅÅÅH dröm vad underbart det var!

Orangeriet var dock fullt med folk, så vi gick tillbaka upp mot Rådhuset och satte oss på Tap Room.

Kände mig vårig i gröna byxor (H&M, förra året) och trenchcoat (Burberry, vintage). 

Här satt vi i ett soffhörn och drack Aperol Spritz (har ni märkt vilken min vårdrink är ännu?) och snackade om allt från gamla relationer till framtida resor. Vi har verkligen tagit hand om vårt förhållande den sista tiden med olika typer av dejter och överraskningar. ♥

Är kär i mina nya örhängen. Älskar budgetfynd. Dessa är från Glitter!

Väskan, då? Den ser ut så här! I rostbrun och mörkgrått med glittriga trådar samt två hårda handtag. Såg den på hyllan när jag kom in och högg den direkt. 150 kronor, älskar second hand!

När klockan var 18 tog vi tunnelbanan hem, lagade tacos till middag och kollade på Skellefteå-Färjestad. Fy fan känns alltid så himla trist när säsongen är över på det här sättet. :((

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.