Ska det behöva vara så här?

3f71a9b618571ba5cd599893f321851e

Hej kompisar. Har ni haft en bra helg? Min söndag började med världens mysigaste sovmorgon följt av att under frukosten messa med min tennistränare och plötsligt inse att jag hade sagt fel tid… Slängde mig i bilen och hann träna i 25 minuter innan juniortävlingen drog igång. Fan också.

Åkte hem och gick direkt till gymmet för ett löppass men redan i omklädningsrummet eskalerade min mensvärk till den helvetesvärk jag har fått sedan jag skaffade spiral. Tänkte att träning ju brukar hjälpa mig så jag bet ihop och gick ut till gymmet. Stod några minuter på crosstrainern, tänkte att det går inte… Bytte till löpbandet men efter bara fem minuter fick jag så ont att jag trodde jag skulle svimma där och då. Fick helt enkelt erkänna mig besegrad av kvinnans jävla natur och vaggade hem. Jag har ju mina receptbelagda tabletter som ska hjälpa till och förra månaden gjorde de susen – men nu har jag legat i soffan och kallsvettas och är spyfärdig om vartannat, trots att jag tog en så fort jag kom hem. Tog jag den försent? Eller varför är den inte lika effektiv nu?

Min värmedyna är kvar på jobbet sedan förra månaden men kom ihåg ett tips jag googlade för ett tag sen, nämligen att koka upp vatten och hälla i en 1,5-litersflaska. Funkar bättre än jag trodde och vattnet håller sig varmt länge. Tips!

Vad ska man göra åt det här? Finns det något man kan göra? Jag kan inte jobba när mina tabletter inte fungerar, bara ligga i fosterställning och dö i princip. Det känns som att min livmoder ska explodera och vissa månader har jag på riktigt tänkt att det här kan inte vara normalt, jag måste åka in. KAN DET GÖRA SÅ HÄR ONT?… En tjejkompis svimmade varje gång hon fick mens innan hon började äta p-piller, en annan spyr varje gång, en tredje ligger i sängen de första två dygnen.

Ska det behöva vara så här?

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.