Sjuk = framträdande fläckar på tänderna

Det här är så random. Varje gång jag är sjuk (det slår aldrig fel) blir mina framtänder fläckiga.  Ända sedan barnsben har jag haft fläckar på tänderna, tydligen mineralstörningar, men de syns knappt om man inte tittar noggrant. På bilden ovan ser man en nyansskillnad men det är ju inget man märker av om man inte står nära mig.

Men varje gång jag blir sjuk framträder de rejält. Har ingen aning om vad det beror på! Är det någon av er som har likadant?

Share:

2 Kommentarer

 1. 02/16/2017 / 12:01

  Jag har precis samma problem med fläckar pga samma anledning. Dessa syns också mer vid vissa tillfällen (dock så har jag inte tänkt på om det blir värre när jag är sjuk) men ska hålla koll inför nästa sjuk-vända.. konstigt är det ändå!! :(

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   02/16/2017 / 12:54

   Visst är det konstigt?! Jag trodde det bara var jag som fick så, skönt att ha en jämlike hehe! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.