Sista tennislektionen och pirr i kroppen

tennisavslutning

Cissi & jag efter sista matchen

Nu är privatlektionerna över och efter sista matchen fick vi beröm från vår tränare som sa att vi hade gjort väldiga framsteg på så kort tid. Så kul! Vi spelade med de hårdaste bollarna idag och det gick över förväntan. Att börja spela tennis var verkligen ett bra beslut. Jag får göra något kontinuerligt och märka hur jag förbättras samtidigt som tävlingsmänniskan inom mig får komma ut och luftas i en naturlig miljö istället för i situationer där det kanske inte är så charmigt. ; )

Jag vaknade dessvärre med spänningshuvudvärk och har mått illa hela dagen. Klarade inte av att gymma så gick hem, svalde en ipren med en brustablett alvedon och la mig i sängen. Nu har jag precis tagit en varm dusch och det känns en aning bättre så jag hoppas att huvudvärken och illamåendet är helt borta ikväll när vi ska iväg. 

Fortfarande helt pirrig efter tennislektionen. Shit vad jag har saknat att få SPORTA och TÄVLA. Ser fram emot att bli ännu bättre och ta det här vidare.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.