Sista fredagen i juli

fredag

Igår kom Bella, hennes vän Olivia och Sofia förbi för lite drinkar och tjejsnack. Har inte träffat Bella sedan i vintras och kom fram till att senaste gången jag träffade Sofia var på min 25-årsfest i september förra året(!). Fanns därmed en hel del att prata om. Tanken var att gå ut men trots att jag hade lyckats sova en hel natt igår var jag så fruktansvärt trött så för min del blev det sängen strax efter midnatt istället.

Imorse vaknade jag upp med en fet ångestklump i magen, har återigen sovit dåligt och hela natten har varit jobbig. Har vaknat ungefär varannan timme och skruvat på mig, fått för mig att saker jag haft i tankarna/drömmarna har hänt på riktigt och bara velat trycka ner huvudet i kudden och gråta. Fan, vad håller jag på med egentligen…

Nu ska jag städa undan, försöka fokusera på rätt saker och bege mig till gymmet, det brukar ändå hjälpa. Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *