Sista dagen på High Performance Academy

Igår var sista dagen på High Performance Academy och den kunde inte ha börjat sämre. Så fort jag vaknade kom huvudvärken tillbaka och jag grät och skakade om vartannat. Som tur var hade jag mina värktabletter för ryggen och dessutom brustabletter från en vän på eventet. Fullproppad med tabletter kunde jag fyra timmar senare möta resten av gänget i the Ballroom där vi skulle avsluta helgen.

 

Jag skrev ner några tankar under de sista timmarna av HPA och nu när jag går tillbaka och läser ser jag att jag har stavat några ord fel, att några bokstäver saknas och att jag är skakig i skrivstilen. Lite läskigt men det är så kroppen reagerar när den inte mår bra och ändå “tvingas” till saker, vilket jag verkligen har förstått under den här helgen. För min del har jag också förstått att det handlar om abstinensbesvär som har triggat migrän. Jag har inte trott att jag är så beroende av kaffe och lightläsk eftersom jag inte märker av det när jag dricker det (duh……) men här har jag av naturliga skäl inte haft tillgång till Celsius eller druckit särskilt mycket cola light och när jag drog ner på kaffet började huvudet dunka på riktigt.

 

 

Hur som haver! Sista dagen…

IMG_8599

På scen har det varje dag stått, förutom Brendon Burchard, en inflytelserik människa med internationell status. Idag fick vi besök av en farbror, god för ett antal miljoner dollar och med många företag i bagaget, som jag såklart inte minns namnet på. Som sagt, helt borta i huvudet. Han pratade om konsten att övertyga. Det var otroligt intressant och något jag definitivt kommer ta med mig i min karriär.

 

Jag vill jättegärna dela mer med er men mitt huvud (abstinensbesvären…) gör sig påmind och jag klarar faktiskt inte av att skriva mer. Jag får helt enkelt fortsätta berätta om resan vid ett senare tillfälle.

 

 

Efter eventet var klart kramade vi om alla nya vänner och la oss sedan nere vid poolen och åt lunch… Himmelrike!

IMG_8584 IMG_8595 IMG_8596 IMG_8641

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.