Sista dagen i Paris; Eiffeltornet, jobb & känslostormar

Till skillnad från igår levererar Paris rejäl sensommarvärme idag. Jag lämnade väskorna på hotellet och tog med mig datorn till en galleria i närheten där jag jobbade i ett par timmar. Känns väldigt o-lustigt att det står vakter med automatvapen lite här och var och att säkerhetspersonal “röntgar” ens väska innan man går in i vissa butiker.

Efter ett par timmar (och två shoppingkassar senare) packade jag ihop och begav mig på promenad mot Eiffeltornet.
eiffel-4eiffel1
Ser ni himlen? Sommar ju!
eiffel-2
Sen var jag så, så hungrig. Ingen kiosk tog kort men som av en slump kom jag på att jag hade fyra euro i en ficka och det räckte precis till mjukglass. Fitness-resan som sagt. ;-)
glass-eiffel
När jag kände mig nöjd gick jag ner mot kanalen som rinner strax bredvid och typ… reflekterade över livet osv.

Har varit så himla känslig och gråtig idag. Det började med den där drömmen imorse och jobbiga känslor blir bara mer intensiva om man är lite sliten och trött. (Lägg till att jag tydligen har pms nu med, hurra…) Satte mig i alla fall ner vid vattnet i någon timme och tog fram datorn, skrev i tomma dokument och grät bakom mina solglasögon. Vilken klyscha att sitta och gråta vid kanalen i Paris…
eiffell
Nåväl. Bestämde mig för att gå tillbaka (eftersom jag inte hittade rätt tunnelbana, hehe) och njöt av byggnaderna trots att jag snörvlade där bakom glasögonen. Så får det väl vara ibland tänker jag.
iffell
pariiis
eiffelll
En smörgås till lunch och sedan jobb i hotellets lobby innan min taxi kom och körde mig till flygplatsen. Landar vid midnatt ikväll. Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.