Singelsommaren, hångla i en park och kommande planer

Inför förra sommaren skrev jag ner en låååång lista i mobilens anteckningar med vad jag ville göra under maj – augusti. Jag döpte listan till “Singelsommaren”, inte av någon annan anledning än att det kändes som ett roligt namn. Dessutom var det flera härliga punkter däri som gjorde mig pirrig av sommarförväntan; hångla i en park (check!), åka iväg med bilen någonstans och hångla i baksätet (check, även där gömmer sig en rolig historia… och punkten tillkom efter att jag hade träffat J, såklart), festa till solen går upp (check), ha en nattdejt (check) – men också “lugnare” aktiviteter som att dricka vin på min balkong, besöka feta takbarer, åka på weekend och göra blomdrinkar. Högt som lågt!

Singelsommaren, för övrigt! En liten avstickare bara. Begreppet singelsommar  blev en artikelidé hos mina kollegor på Café och tanken var att jag, anonymt, skulle under dessa månader skriva ner alla “galna” grejer jag gjorde för att sedan publicera i en artikel. Det hela gick dock i stöpet ganska tidigt eftersom jag inte ville träffa någon annan än Jocke. Trist sa mina kollegor. Haha! Tur att jag hade massor av härliga tjejkompisar som var taggade på idén så att det trots allt blev en jävligt bra artikel. Vill ni läsa? Klart ni vill! Här hittar ni den på ELLE: 12 saker vi aldrig trodde vi skulle göra – men så kom singelsommaren.

Inför den här sommaren har jag gjort en ny lista. Några av de saker jag vill hinna med är dessa:

Vina i en park (bästa någonsin att ligga i en folktom park ute på Djurgården och hångla loss i kvällsvärmen)
Långa promenader runt om i Stockholm: Djurgården, Kungsholmen runt m fl
Arbeta mig genom grymma frukostställen
Kvällsjogga (så peppad på detta, längtar verkligen tills jag får löpträna igen!)
Ha mysiga vinkvällar på balkongen
Och givetvis inreda balkongen så den blir som en mysig liten koja
Ha sommarfest!
Se solen gå upp
Spela tennis utomhus
Träna på utegym
Köra gokart (OBS ej skitkul men vill ändå göra det av någon anledning)
Besöka Gröna Lund
Springa Midnattsloppet under en timme (förutsatt att jag får träna löpning snart, såklart)
Åka vespa
Flera grillkvällar, både hos familjerna och på vänners terrasser
Äta glass nere vid vattnet

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.