Shoppat i New York: skönhetsprodukter

118I New York fick jag såklart med mig en del skönhetsprodukter och smink. Även om dollarn har gått upp är många märken fortfarande billigare att köpa i USA än här i Sverige.

119

Bland annat sminkstället i plexiglas ovan, puderborsten och två läppstift från MAC. Det vänstra är ljusrosa och glansigt, mer lik det högra när det väl är på läpparna. Det högra har jag inte hunnit testa, men tänker mig att det är neutralt med glans.

124

Även en del annat…

120Det här pudret köpte jag första gången i våras. Det är ett transparent puder från MAC som du använder efter foundation (och innan, om du vill!) och förebygger blanka partier. Det är så jävla bra, lätt ett måste i min sminkväska.

122

Även den här produkten föll jag för direkt. Man ser den dåligt, men det är en gummibit som du använder när du ska tvätta ansiktet. Blöt ansiktet och ta en klick av ansiktstvålen på gummit. Med handtag på baksidan och med små (typ 2 millimeter) “peggar” rör du sedan runt den här i hyn – och den får med sig allt smuts. Som en rejält mjuk peeling! Upplever verkligen att jag blir helt ren med hjälp av denna!

123Den omtalade paletten från Anastasia köpte jag med, i medium. Det här är med puder istället för crème (är ju rejäl nybörjare så puder skulle passa mig bättre enligt expediten).

121Och till sist: ett serum för håret. Var på jakt efter en hårolja eller leave in-produkt från Redken men den hittade jag inte. Hoppas den här är bra.

Och så två läppbalsam från EOS :)

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.