Shoppar i mammas garderob och färgkoordinerar min egen

Byxor – Marc & Polo // Blus – Indiska // Kavaj – H&M // Skor – Scorett

När vi var hemma hos mina föräldrar i lördags fick ju Matilda och jag plocka med oss massor av kläder ur mammas garderob. Mamma är lite duktigare än jag på att tänka långsiktigt och många av plaggen var klassiker med riktigt bra kvalité. Även om jag inte använder kostymer och liknande i mitt nuvarande jobb så är det alltid bra att ha, man vet aldrig när en välsittande, svart kavaj eller en pennkjol behövs.

Vad jag däremot använder ofta är plagg liknande de jag bär på dessa bilder – och både byxor och blus är från mammas garderob. Tack mamma! :)

I helgen har jag rensat garderoben, något jag gör ett par gånger om året men i synnerhet när en säsong byts ut mot en annan. Det finns få saker som är så tillfredsställande som när ens hem är i ordning, och framförallt garderoben. Nu är allt färgkoordinerat, kjolarna ligger i byrålådan, träningskläderna är rullade och sorterade för att allt ska få plats och i den inbyggda garderoben hänger bara svarta plagg på den övre raden och resterande kulörer på den undre.

Share:

1 kommentar

  1. Mami
    08/15/2017 / 18:18

    Snygg kavaj! Kul att du gillar kläderna. :) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.