Seven Wells Waterfall – magisk natur & klart sötvatten

Vi cyklade som skrivet till Seven Wells, det låg bara några kilometer från vårt hotell. Väl på plats var vi knappt några människor. När man kommer dit är det ganska turistigt med kiosker och små butiker men när man börjar gå in i skogen försvinner den känslan. Att parkera med cyklar var gratis likaså att se naturen så den här turen var kostnadsfri – och det visade sig vara resans höjdpunkt (enligt mig).

För att komma till Seven Wells måste man gå ganska mycket och i en lång och hög backe. Det är några hundra steg som definitivt känns i benen efter ett tag!

1

Väl framme vid vattenfallet såg vi 3-4 personer längre ner som snart avlägsnade sig och vi hade då hela stället för oss själva… Det var magiskt! Trots en gråblå och mulen himmel var det varmt och rejält hög fuktighet så det gick ingen nöd på oss.


6 7 8 9Strax efter att Jocke ramlade, hehe…

Alltså, det var så HIMLA vackert. Naturen i sitt esse! Vi bestämde oss för att hoppa i sötvattnet och det gjorde vi helt rätt i. Vi omringades av fiskar och kunde se helt klart :))
11 12 16 13 14 17Efteråt när vi var på väg därifrån mötte vi typ 20 st turister som var på väg dit, sjukt bra tajming! Istället gick vi ännu längre upp, till Seven Wells. Många steg, återigen. Det var så otroligt fuktigt, det RANN överallt, haha!

21 20 22 18 19När vi sedan skulle cykla hem stod en stor grupp människor och fotade något på vägen vilket visade sig vara en liten samling apor :)) Det är verkligen inte ovanligt här har vi förstått, nu ser vi apor i tid och otid haha. Varje jäkla dag!

23 24 25

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.