Sen jobbkväll, giftermål på Ebay och ett vackert snölandskap


Gick från jobbet strax innan 19 00 igår och bestämde mig för att promenera hem. Tog mig drygt en timme men jag gick i långsam takt, lyssnade på musik och funderade över livet. Sen fanns det inte riktigt möjlighet att gå snabbt med tanke på underlaget, ni ser ju. ; )

Kul att en artikel jag skrev på ELLE igår flög iväg rejält. Jag skrev om Gustav Hallén som erbjuder giftermål och svenskt medborgarskap till högstbjudande på Ebay och med rätt puffbild blev det en rejäl hit hos ELLE-läsarna. Gustav är brorsa till Johan, en kille jag tävlade med under reklamtävlingen 48h och han hade länkat annonsen på Facebook. Nu finns artikeln uppe på flera sajter, bl a Aftonbladet, men vi var först. Heja för eget innehåll!

(Det finns en hel del att säga angående presidentvalet, mer än en humoristisk vinkel, men jag är osäker på om min blogg är rätt plats för det eller inte.)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.