Semifinal på Gården, rosévin och en sommarkväll i världsklass

Alltså, vilken underbar tid sommaren är. Spontanitet och livslust så det skriker om det! Igår kom Tess över, vi köpte sallad och drack rosé på balkongen medan vi hade fäeb-listan på högsta volym. Råkade kanske slinka ner någon shot där också, peppen för matchen och sommaren i övrigt var ENORM. Jisses alltså.

em middag

Givetvis visade jag upp vilket lag jag supportar! (Märkte att jag enbart äger FYRA t-shirtar. En Rangerstee, en grå vanlig, en med tryck och så denna… Avskyr nämligen att ha på mig t-shirts, tycker det är så fult på mig och gör att jag ser fyrkantig ut, konstigt nog. Men antar att man får offra sig när det gäller EM, hehe.)

em2 em5

Vid åtta tog vi en Uber till Gården för att se matchen. Skapligt nervös! Och det var SÅ mycket folk. Trodde vi var ute i god tid men antar att EM, oavsett om Sverige spelar eller inte, i kombination med sommar och semesterkänsla lockar många. Hur som, vi fick helt OK platser och att stå upp gjorde ingenting.

em7 em6God rosé, sommarkväll, en tjej i absolut världsklass och fotboll. Som gick åt skogen. Skrek och var irriterad eller kanske mest besviken. Så jävla trist. En final mellan Frankrike och Portugal, fy fan vad tråkigt.

em10 em8Efter matchen kom några vänner förbi och så stannade vi kvar ett tag innan det var dags att ta en taxi hemåt.

Ändå en torsdag i absolut världsklass. Tack livet!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *