Semesterfirande på Josefinas

HALLÅ ELLER!
(Läses med göteborgsk dialekt – viktigt!)

Semester!!! Gud, så härligt. Jag gick från redaktionen vid 15, kikade lite i butiker i någon halvtimme och hittade ett par skor jag hade tänkt köpa tidigare – men som nu var nedsatta till 40 %. Eh, tack!! Impulsshopping när det är som bäst.

Mötte upp Jocke vid Nybrokajen strax därefter och hojade bort till Josefinas där vi drack vin och hade oss. Hehe. Ändå härligt att fira in semestern på så vis. Lökade sönder när solen låg på och njöt lite av svalkan när den gick i moln. Verkar inte bli tokvarmt denna sommar så vi får tacka och va glada för den värme vi får.

(OBS det röda på min kind är typ ett ärr (???) som kom dagen efter att jag hade klämt en finne. Är typ värsta “blåmärket” där nu? Wtf?)

Obs, har ej klippt håret :))

När vi kom hem gjorde jag laxpasta till middag och så började vi titta på vädret för nästkommande dagar. Det ska bli helt okej på Västkusten så vi bestämde oss för att åka. Ändå kul med en roadtrip JU! Vi bokade hotell i Halmstad precis, åker imorgon bitti. Vi har sagt att vi drar runt 6-tiden men tveksamt om min kille orkar upp så tidigt, haha. Han lovar mycket kvällen innan, sen är det trötta miner morgonen efter. ;)

Nu börjar min semestertid på bloggen med. Jag är aktiv på Instagram men kommer inte uppdatera så mycket här. Hoppas ni får en fantastisk sommar! Älskar att ni klickar er in här och läser. PUSS!<3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.