San Francisco dag 2: misshandel, shopping & sommarväder

Hallå!

Äntligen kunde jag sova bra. Så himla skönt. Vaknade fortfarande mer eller mindre varannan timme men det är okej så länge jag sover djupt mellan.

Bob går upp kl 3 för att åka till kontoret vid 5 och vara redo när börsen öppnar i New York. Galet. Så vi vaknade ensamma i lägenheten vilket var lite halvskumt, haha! Gjorde frukost och bestämde oss för att strunta i crossfit idag pga att vi har varit på ofrivillig diet den senaste tiden och knappt hade någon energi. Istället gick Carmen och jag till shoppingdistriktet för en äkta TC-dag.

blogg-san-francisco

 

 

Vi kan ju inte riktigt området så Carmen och jag gick runt på olika gator medan vi njöt av solskenet och pulsen. Vi förstod inte hur Bob gör sitt kaffe så vi klev in på Starbucks och beställde en varsin. När vi satt och avnjöt vårt kaffe gick en rolig man förbi och gjorde tummen upp till Carmen medan han gjorde “dramaqueen”-danser mot oss, haha. I San Francisco är ca 15 % homosexuella och transor vilket också märks – på ett roligt och utvidgande sett!

IMG_8076 blogg-san-francisco blogg-san-francisco

 

 

Carmen och jag skulle till ett shoppingområde och frågade en man om vägen dit. Han gav oss vägvisning men sa att vi skulle ta en annan väg för att detta var ett “bad neighbourhood”. Så vi gick givetvis den andra vägen… Inom några minuter hörde vi en tjej skrika och såg att en kvinna och en man var mitt uppe i ett slagsmål. Mannen matade slag på kvinnan som satt på marken och så fort hon lyckades komma på fötter hoppade hon upp på hans rygg och började slå han i ansiktet. Vi fick lite smått panik – vad gör vi? De slutade bråka men kvinnan fortsatte skrika. Då gick de mot oss så Carmen och jag gick tillbaka ner mot den korsning vi kom ifrån och såg de gå förbi oss medan de knuffade på varandra. Fortfarande oroliga över att vi inte kunde hjälpa på något vis ser vi en polisbil komma rullande och en man springer ut mot dom för att berätta var paret gick. Vi såg dock var paret gick efteråt så Carmen pratade med polisen som åkte iväg. Så jag antar att vi gjorde vad vi kunde med tanke på omständigheterna.

 

 

Några blocks away hittade vi en maskeradaffär med MASSOR av kostymer och halloweenprylar! Jag älskar ju sånt men gick faktiskt där ifrån utan att köpa något… Alltså ALLA dör för Carmens utseende här haha! Seriöst varannan människa säger något till henne angående håret eller tatueringarna.
blogg-san-francisco blogg-san-francisco blogg-san-francisco

 

 

Äntligen framme vid shoppingdistriktet och Carmen och jag sprang in i ett “apotek” som var superstort. Vi befann oss där i 1,5 timme haha! Köpte clear eyes, smink, proteinbars, vitaminer, nagellack, tandblekningsprylar, en locktång (som jag måste lämna tillbaka pga voltmängd) och lite annat. ÄLSKAR sånt här haha!
blogg-san-francisco

 

 

 

Efter några timmar var det dags för lunch och vi tänkte möta upp Bob vid hans kontor i Finance District.
blogg-san-francisco IMG_8039 blogg-san-francisco

 

 

Det blev ingen lunch med Bob men vi fick se hans view från kontoret :)IMG_8053 IMG_8055

 

 

Så istället mötte vi upp Lorenza och åt lunch på Lori’s Diner. Vi har ju varit på ofrivillig diet (!) så vi beställde in burgare och sweet potato fries. IMG_8062 IMG_8063

 

 

Igår shoppade jag MASSOR av underkläder och idag var det dags för bh:arna. Inne på Victoria’s Secret finns det ju ett antal vackra pieces… Jag fick hjälp att mäta min byst och hitta rätt storlek så nu har jag äntligen några perfekta varianter haha. Jag ville bara ha svarta varianter, typ med spets och olika detaljer. Inget “sött”. Efter att ha testat typ 10 olika svarta varianter bestämmer jag mig för en i genomskinlig spets varpå “min” VS-tjej som har hjälpt mig säger “oh, you like that one – I have one that I know you’d love!” så kommer hon in med en mintgrön variant? Haha , what the? (och btw, den rosa rosetten betyder att det är en sample-bh, inte något som är på bhn egentligen)
IMG_8067

 

 

 

 

Nu på kvällen har pappa & Jannie anslutit och vi har varit ute och ätit thaimat. Jag köpte sömntabletter idag (svaga, don’t worry) så förhoppningsvis sover vi alla bättre i natt. Har också shoppat skor till Eddan, cirka 15 klädesplagg till undertecknad, ett antal hygienprodukter och annat skoj som kommer upp på bloggy vid rätt tidpunkt :DD

Share:

2 Kommentarer

 1. 10/14/2014 / 11:31

  Ahhh! Vilket äventyr! …Hemskt det där med misshandeln :( – men allt det andra ser alldeles idylliskt ut!! Njuuuut <3

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   10/15/2014 / 18:33

   Ja det är både vackert och hemskt, det är en intressant stad! Min semester är ju alltid semester, haha! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.