Sammanfattar året i pyjamas

28-dec

Hej hopp! Imorse klev jag upp i ottan och begav mig mot gymmet. Har, som jag skrev i veckans “Veckolista”, känt mig krasslig till och från men det var inga problem imorse. Tills jag kom hem och blev helt dåsig. Tog beslutet att jobba hemifrån för att se hur det utvecklas och minska risken att eventuellt smitta kollegorna.

Så nu sitter jag i pyjamas och skriver en positiv årskrönika till MåBra men ärligt talat, vilket skitår det har varit för världen. Terror, Trump som president, hatbrott och mycket mer. Det finns, såklart, en hel del positivt. Men just i år tar det längre tid att hitta. Låt oss hoppas på att den här artikeln blir lättare att skriva om ett år.

Puss puss puss.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.