*Saker vi inte säger högt*-listan

thowe-glasogon

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig? Hmm, Carmen hittar ofta på nya smeknamn. Senast var det Mickan, haha. Ni kan ju få en gissning på varför… Annars har smeknamnet Tola hängt med i många år. En kollega berättade dock att det betyder något på spanska så nu vill jag inte bli kallad det längre, haha!

2. Har du någon ovanlig/konstig vana? Biter på läpparna. Kan plötsligt börja bryta lite lätt “på” göteborgska, oftast när jag är nervös eller lite tipsy.

3. Har du några konstiga fobier? Ja, trypofobi. Helvete vad vidrigt det är, googla om ni vill veta. Ryser i hela kroppen FY FAN.

4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör? Oj ehhh… Ingen aning. Sorry!

5. Vad stör du dig på hos andra? Snålhet, folk som går sakta, missunnsamhet och oartiga människor.

6. Har du några nervösa vanor/vad gör du när du blir nervös? Jag biter på läppen och börjar i vissa fall prata göteborgska, jävligt skumt är det. Springer på toaletten, dricker vatten osv.

7. Vilken sida av sängen sover du på? Vänster, alltid. Vill sova på höger arm och ha ryggen in mot sängmitten.

8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det? En jättestor kanin som mina föräldrar köpte på Coop Forum. Typ större än mig själv, älskade den. Ninni tror jag hon hette?

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? Haha, kul fråga ändå. Kommer inte på något!

10. Vilket håll står du åt i duschen? Haha, sjuk fråga ju? Jag börjar med att stå med ansiktet in mot väggen för att blöta ner kroppen och håret. Tvättar håret och sköljer ur. Lägger i balsam och låter det vara i medan jag rakar mig. När jag sköljer ur balsamet står jag med ansiktet utåt. Hur står ni?!

11. Vilken är ditt guilty snack gällande mat? Hmm… Nachos med guacamole. Tortillabröd med smält ost (typ fajitas, inte enbart bröd och ost haha). Ostbågar om det gäller snacks.

Share:

2 Kommentarer

 1. Johanna
  11/16/2016 / 21:52

  Nej alltså, FY FAN!!!!! Trypofobi… Visste inte att det fanns ett namn på det så jag googlade. Det är fan det vidrigaste som finns!!!! Haha nej fy satan.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   11/16/2016 / 22:30

   Ah jag vet, fy FAN vad vidrigt det är! En kollega gjorde ett jobb på fobier för snart ett år sen, där fick jag namnet… Men fy fan, får dåligt bara jag tänker på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.