SÅJA, KVARTSFINAL NÄSTA!

Fick till några fina bilder på min nya trenchcoat, kika in imorgon så får ni se fler! Tack till Sofia som fotade!

INTE DIREKT TRÅKIGT att spöa Djurgården på hemmaplan och nu lira kvartsfinal mot HV! Mindre kul att min kille hejar på motståndarlaget och att de kommande veckorna lär bjussa på en del… Tja, låt mig säga meningsskiljaktigheter för att vara snäll. Jag har en tendens att ta saker och ting lite väl seriöst. Blev liksom sur på riktigt när min tennistränare räknade fel på poängen (flera gånger!) under gårdagens träning… Jag är ingen direkt charmknutte när det kommer till sport och tävling alltså, måste tagga ner och välja mina strider helt klart. Hur som, det är nog tur att vi sticker iväg på en härlig weekend innan kvartsfinalerna börjar, haha!

Share:

2 Kommentarer

 1. Emelie
  03/16/2017 / 08:33

  Superfina örhängen! Var har du köpt dem? :)

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   03/16/2017 / 11:58

   Tack så mycket! : ) De är från butiken Antikt, gammalt & nytt på Mäster Samuelsgatan. Kostade mindre än en hundring!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.