Sabrerar proseccoflaskor och sportar backslick

NYÅRSAFTON! Är ni peppade?! Herregud, jag älskar nyår. Är liksom pirrig hela dagen. Imorse åkte vi hem till mamma eftersom vi är husvakter i ett par dagar. Jag ställde mig och gjorde i ordning brunch och när Eddie och Jesper kom hem igen övade jag på att sabrera två flaskor. (Snygga skor, Eddie!)

31dec-1

Det gick inte alls så lätt som jag trodde så efter tre försök fick Eddie hålla i flaskan medan jag sabrerade. Och då gick det!

31dec-3

Haha, lyckan…

31dec-4

Sen ville jag testa själv… Och då “exploderade” flaskan?! Wtf? Blev helt paff, haha.

31dec-5

 

Som ni ser…

31dec-6

 

Bör också tilläggas (eftersom jag fick frågan på Twitter) – att det här är mina föräldrars privata tomt och det finns ingen risk att någon kommer hit och badar. Korken hamnade minst en meter ut – och där bottnar man inte ens.

31dec-frukost

 

Därefter blev det brunch! :-)

Och medan Eddie tog en löprunda på mammas löpband började jag göra mig i ordning. Har sagt det många gånger tidigare; att ha flera timmar på sig och lägga stor omsorg på smink och hår är så härligt. Gärna med ett glas bubbel till. Ingen stress.

nyårss

Röda läppar ikväll!

Skulle egentligen ha sportat en annan nyårsdress men den satt inte som jag hade hoppats. Har helt enkelt för små tuttar. Happ!nyårs

Ha ett underbart nyårsfirande så hörs vi i övermorgon! (Pst: imorgon kommer ett throwback-inlägg upp från januari 2015. Missa inte!)

 

En liten anekdot; idag är fyra år sedan jag sa att jag älskade Eddie för första gången. Egentligen andra gången, men jag tog tillbaka det den första. Schysst tjej, va? Var så laddat för mig att faktiskt säga det till någon att trots att jag kände som jag gjorde kunde jag inte säga det på riktigt så det tog mig ytterligare två månader innan jag faktiskt sa det. Vilket var idag, fast 2011. :-)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *