Vecka 46; lanseringsfest, tennismatch och Thanksgiving

2949fcd7f7b9db5ca4129bb77713a159
Hej vänner! Ny vecka med nya planer. En vän sa “Det känns som att livet består av måndagar och fredagar” vilket är så himla sant. Veckorna springer iväg! Jag har tidigare tyckt att tiden går fort, men inte SÅ HÄR fort…

Så här ser den kommande veckan ut, häng med!

Måndag

Redaktionsjobb, bl a med julrelaterade artiklar och en intervju med Lovisa Ström som jobbar mot trafficking i Burma. På kvällen ska jag på middagsfest med Sonos och Punk Royale.

Tisdag

Redaktionsjobb som vanligt. Efter jobbet ska jag möte upp J på NK, jag råkade nämligen krympa hans tröja i tvätten i helgen så jag har lovat att köpa en ny (som han själv får välja). Hehe. Pin. Osv. Därefter gym, troligtvis ett benpass.

Onsdag

Lunch med Josefin på A World Beneath, KUL! Efter jobbet ska vi förbi lägenheten och städa och därefter ett gympass, kanske bröst och axlar?

Torsdag

Mötesfri dag på jobbet, skönt! På kvällen ska jag möta upp mamma, Jeppe och Per för middag på Himlen.

Fredag

En lugn start på helgen. Ser framför mig ett tungt träningspass följt av en hembeställning från Uber Eats och hångel i soffan. Världsklass.

Lördag

Carmen och hennes PT-kund har utmanat mig och J i tennis, första matchen för min del. Hur var det, viktigast var att delta, inte att vinna? Eller? På kvällen ska vi fira Thanksgiving hos pappa, ser jättemycket fram emot det.

Söndag

Lite beroende på hur stökig Thanksgivingmiddagen blir, men vi ska förbi lägenheten i alla fall. Om jag är pigg kör jag veckans sista träningspass, annars en lugn filmkväll bara.

Bra vecka!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.