Så glad och tacksam just nu

Den här dagen har gått i ett! Vaknade tokpigg och satte mig vid datorn ganska kort därefter. Eftersom jag är bortrest imorgon och fram till måndag hade jag en rejäl hög grejer att ta hand om idag och den bara växte i takt med att timmarna gick. Blev bara mer och mer stressad och när jag vid tre-tiden skulle jag gå till min kiropraktor hade jag hunnit få undan allt som brann just då.

Halvsprang till Fridhemsplan och började nästan gråta när jag fick en notis på någon app. Är man lite stressad då eller? Eh.

MEN. Släppte allt mentalt när jag kom fram till kliniken där jag hade två kiropraktorer som tittade på mina röntgenbilder. Behandlade svanskotan och bröstryggen, bokade in en ny tid och gick därifrån lite lättare. Och rörligare. Och gladare, framförallt! Jag väntade på ett mail som skulle komma under kvällen så det fanns inga jobbgrejer som brann just då. För att bli av med all stresskänsla i kroppen och kanske lyckas få ner axlarna några centimeter så gick jag till gymmet.

Och hörni…

Körde cardio i 40 minuter och bara KÖTTADE! Kände mig så jäkla GLAD över att jag kunde röra på mig. Fick ett litet glädjerus på löpbandet. Mindes hur det var för typ två veckor sedan när jag försökte gå normalt på löpbandet och det gick så jäkla sakta och gjorde ont… Nu är det däremot en helt annan grej. Jag är tillbaka. Jag kan röra på mig. Ta i. Svettas. Hjärtat får arbeta. Jag glömde bort allt jag var stressad över och var bara där och då, på gymmet, med mig själv. Nej, jag är inte särskilt vältränad just nu och jag är inte ens i närheten av att lyfta det jag en gång har gjort. MEN jag har verkligen insett hur tacksam jag är när min kropp fungerar och inte gör ont! Det är ju DET som spelar roll, inte vikten på stången.

När jag gick hem studsade jag nästan fram på gatan. Det var ljust ute och all stress som jag ville gråta över några timmar innan var som bortblåst.

Underbart!!!!!!

Nu har jag jobbat klart det sista för vår norska sajt, satt mailen på Out of Office, lyckats strukturera alla outfits och fått plats med allt i ett handbagage (!!), duschat och tro fan att jag har hunnit blogga med. Nu är det hög tid att ge min kära pojkvän lite kvalitetstid. Åker ju till Oslo på tisdag igen. Men om en vecka, då är jag i Sverige fram till juli. <3

Följ med till Milano på Instagram! Puss och god natt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.