Ryggskott (?) efter stretchning

Idag var jag så trött när klockan ringde att jag beslutade mig för att sova vidare i någon timme. De senaste två nätterna har jag sovit väldigt dåligt till följd av att jag gjorde illa ryggen i lördags igen. Jag gjorde inte ens något speciellt. Efter ett skonsamt benpass låg jag och stretchade och tog kanske i lite väl, för det var nämligen i en stretch-/yogaövning som ryggen knäppte till. Och det är detta som gör mig så förbryllad!

 

Just nu sover jag med en stor kudde under knäna om jag ligger på rygg och när jag vill sova på sidan lägger jag den mellan benen. Läste att det avlastar ländryggen under graviditet så det är väl det knepet jag får köpa på nu med. ;-) Men det blir såklart inte någon skönhetssömn direkt…

linimentkanada
Den här jäveln har varit min räddare de senaste dagarna. Ett starkt liniment som jag köpte i Kanada när det var som värst.

Igår var jag mer eller mindre sängliggande så nu ska jag försöka bege mig mot gymmet och köra lågintensivt. Ingen styrketräning utan bara “liggande” cykel. Blodcirkulation är grymt mot ryggvärk!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.