Ryggskott, böjelse för Excel, ny hårfärg och tomatplantor

Det här inlägget skulle kunna vara skrivet 2015, åtminstone om man ser till (eller ja, enbart ser till, kanske) min ryggsituation. I dagarna tre har jag legat hemma sedan jag i slutet av helgen ådrog mig första ryggskottet på två år, en enträgen jävel som har satt sig längst ner i ländryggen och i höftpartiet. Precis som då är min rygg helt sned vilket jag ändå får lov att skratta åt när jag ser beviset på bild. Jag kan inte gå normalt och har ont hela tiden men det är inte värre än mensvärken jag hade tidigare. Såatteh… Vi ser det från den ljusa sidan, eller hur?

Let’s prata om dagen i punktform:

· Idag var jag hos en naprapat som verkar vara proffs på ryggproblem och namnet till honom fick jag av Isabel. Hon kan nämligen göra så här så jag litar blint på hennes ord. På lördag ska jag dit igen och försöka åtgärda ryggskottet ännu mer. Min plånbok gråter men min kropp tackar mig förhoppningsvis.

· En rolig grej är att min kille och jag har gjort en avancerad kalkyl i Excel och vänt och vridit på olika scenarion och spånat kring kommande lägenhetsköp. Eller okej. Så här. Min kille har gjort en avancerad kalkyl och så har vi diskuterat framtiden. Blir pirrig när jag tänker på framtiden med honom.

· (Är det konstigt att jag tycker att hans kännedom om Excel är jävligt hett? Äsch, vet att Bengan har samma böjelser.)

· En tråkig grej är att en lägenhet vi tittade på enkom för att “Den har utsikt över hela Mälaren men är mindre och kommer gå för en liten peng, vi kan därför spara pengar” har slagit någon form av rekord och är uppe i ett bud som är helt befängt för det området och lägenhetens storlek? My, oh my.

· Min fina kollega Mikis gav mig innan påskledigheten två kärleksfullt odlade plantor och de har nu växt till sig ännu mer. En tomatplanta och en ek. Vårdar dom väl ska ni veta.

· På fredag gäller det. Det var länge sedan jag ville något så mycket. Time till tell.

· Just det, ni vet hur impulsiv jag kan vara? Jag har färgat håret. Det var svårt att få till vissa partier med tanke på hur stel jag är men det gick. Har dock inte vågat titta mig i spegeln än, men i värsta fall får jag bära scarf i ett par veckor. Det är inte hela världen.

God natt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.