Rutig kavaj och Stockholm Fashion Week

I förrgår skrev jag ju om en rutig kavaj som jag hittade på Stadsmissionen – och redan igår invigde jag den! Fast först satt jag och sprättade upp armhålorna på den och rev ut axelvaddarna. Den här kavajen är i typisk 80-talsstil och modellen speglar modet på den tiden. Men trots att den är lite stor älskar jag den, speciellt knapparna och dekorationen på kragen.

Idag ska jag på Stockholm Fashion Week för första gången! Ehh var tvungen att maila PR-byrån på den visning jag ska på för att vara säker på när visningen började. Det där med tider och “osynliga tider” ni vet… Jag mailade dem förra veckan också och frågade om jag fick ta med mig en +1, trots att inbjudan var personlig. Som tur var fick jag det, så proffset och min mycket nära vän Angela hakar. Skönt. Har ingen aning om vad man gör därborta. Haha! Det är som ELLE-galan. En egen värld.

I alla fall för oss utanför. ;)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.