Rosbud, fredagwod & middag på AG

Min fredag var så himla bra! Strax innan sju mötte jag Sofia & Mikis på SATS och genomled (faktiskt, min cykelsadel var paj haha) ett 45 minuter långt spinningpass med efterföljande take away-frulle från Fabrique som lyxigt nog har öppnat precis bredvid kontoret.

Några timmar senare ringer det från receptionen och de säger att jag har ett blombud att hämta. Blev helt pirrig och sprang ner direkt. I den långa pappersstruten (heter det så?!) låg tio fantastiska vackra röda rosor och en kärleksförklaring. Var rätt lätt att förstå att det var från J och inte en PR-byrå då, hehe. Hade buketten på skrivbordet och varje gång jag tittade på den fick jag ett rus i magen. ÄLSKAR ju som sagt blommor och blombud, hehe<3

Efter jobbet möttes vi upp och körde en intensiv wod innan vi åkte hem och gjorde oss i ordning. Medan jag stod i duschen och höll på att schamponera håret märkte jag att det började bli plaskigt i duschen, drog bort schampo ur ögonen och såg att vattnet inte längre åkte ner i brunnen. Ropade åt J att ta med en kniv (för att ta upp brunnslocket) och så satt jag där på duschgolvet, med schampo i håret, naken på alla fyra, och drog ur skit ur avloppet, haha. Vilken jävla syn. Det gick lite bättre, så jag duschade ur schampot ur håret innan vattnet vägrade rinna ner över huvudtaget. J åkte till gymmet för att duscha och jag fick avbryta duschen helt enkelt. Vilken jäkla tajming på en romantisk kväll.

Nåväl! En drink senare tog vi en Uber till AG för att äta middag och fira lite. : ) Jag åt ostron till förrätt och han åt en lök- och tomatsallad.
ag-1
Till varmrätt beställde vi både entrecôte, jag från Tyskland och han från Skottland. Och så ett bordeauxvin till det. Maten och vinet var riktigt bra förutom att vi båda hade beställt stekgrad medium och min var mer rare. Lite synd!
agag-2
Trots avloppsmisären var det en så himla fin fredagkväll. <3

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.