Rosa skjorta & ljust hår

Så här såg jag ut igår när vi var på brunch. :) Bad brorsan, som vanligt, att fotografera mig och han gör det utan att klaga. Du är världsklass! <3

Skjortan hittade jag på Zaras rea under en lunch i veckan, gillade den direkt även om rosa inte är en färg jag klär mig i särskilt ofta. Tycker den påminner om Ralph Lauren och jag får typ båt-/rivieravibbar av den. Men så ger ju allt med randiga, mörkblå streck båtvibbar, hehe…

Det är sjukt hur ljust mitt hår ser ut att vara på bilderna. Nu är de förvisso något redigerade, men även på originalen var håret så där blont. Det är inte det egentligen, har en fet utväxt just nu – men jag ämnar att bli just så där ljus till veckan när jag ska prova en ny frisör. Spännande!

Och så en in the moment-bild när jag dansar lite för att en bil kommer förbi och Jeppe väntar med att fota. Trodde jag. :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.