Röda klänningar, ostronbegär, Fågelbro, hiphopgolvet och Vespautflykt

Helgen har, som de senaste veckorna, varit riktigt bra. Även om jag försöker ta vara på veckodagarna så är helgen något speciellt.

I lördags vaknade jag av solskenet, var på gott humör och kände mig utvilad. Gick och tränade ett högintensivt pass (det är jävligt kul att träna just nu, jag njuter av motivationsboosten!) och mötte sedan upp mina föräldrar som kom förbi med en klädhäst och andra saker jag hade “glömt” hos dem medan jag mellanlandade mellan två lägenheter.

Framåt eftermiddagen låg jag nere på Gärdet och solade. Tänkte på hösten och kände bara “njut. njut. njut.”.

sola

Till kvällen åkte Tess och jag till Fågelbro där vi blev upphämtade av Amanda som körde ut oss till hennes föräldrars landställe. Där var vi ett dussin gäster som bjöds på fördrink och därefter en helt otrolig skaldjursplatå med ostron, havskräftor, räkor, hummer och krabba. Alltså mm-mm-mmmm. Den där middagen var felfri!

thowe appletini tessi

Vid midnatt tog vi en taxi (med en Färjestadare till chaufför<3) till stan och gick först till Mr French för att sedan gå vidare till Musikaliska och dansa oss svettiga. Ramlade in vid tre-tiden och åt stekta äggmackor i sängen medan solen redan var på väg upp. Världsklass.

I söndags var det dags för en dagsutflykt med Vespa Stockholm. Vi åkte ut till Saltis, åt lunch vid ett av strandcaféen och gick en promenad längs vattnet innan vi åkte hem igen. Vespa Stockholm är ett start up-företag som hyr ut Vespor med GPS och skräddarsydda turer. Smultronställena i Stockholm, helt enkelt. Underbar idé och så jäkla mysigt.

vespa 2 vespa 1 vespa stockholm saltis saltis lunchSen var det pizza och EM-finalen som gällde.

Sjukt bra helg. Tack livet! <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.