1-årsfirande på Restaurang Salt

Andra dagen i Halmstad tillbringade vi precis på samma sätt som den första – förutom att vi firade ett år. Efter stranden gjorde vi oss i ordning och sedan gav vi varandra en varsin present medan vi drack en fördrink i sängen. <3

Strax innan nio tog vi en taxi till Tylösand där vi hade bokat bord på Restaurang Salt som ligger precis vid havet.

Jag hade på mig en gammal klänning med djup urringning i ryggen från H&M Trend, en linnekavaj från samma märke och ett par nya skor från Scorett.

Min fina pojkvän!

Vi hade bord kl. 21 vilket verkade vara deras första sittning för kvällen. Borden var tomma men dukade och på terrassen satt flera gäster med en varsin fördrink och väntade på att få sätta sig. Ni ser ju utsikten, helt magisk.

Precis som de allra flesta på den där terrassen tog vi flera bilder, vi med. :))

Här satt vi och åt middag!

Förrätten var godast. Jocke beställde in skagenröra och jag åt en klassiker, se nedan. Till detta beställde vi en flaska Chablis.

Till varmrätt åt jag torskrygg och Jocke beställde in röding. Torsken föll isär och var mycket bra tillagad men jag skulle ge den högst 3 av 5 poäng på grund av smaken. Jag tror Jockes var godare. :)

Till efterrätt delade vi på en citronmaräng med vaniljgglass och lemoncurd. 

Vi var naiva nog att tro att det finns lika många taxibilar i Tylösand som i Stockholm så vi började gå från restaurangen vid halv tolv, tänkte att det skulle komma någon bil på vägen. Det slutade med att vi gick ett bra tag innan vi bestämde oss för att ställa oss närmare Hotell Tylösand där de har någon form av nattklubb och taxibilar säkert skulle åka oftare. Tillslut fick vi tag på en och kunde komma hem, haha.

Share:

1 kommentar

  1. 07/24/2017 / 11:39

    VILKET JÄVLA DRÖMPAR, SÅ FINA BILDER LOOOOVE <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.