Reklam: The Handmaid’s Tale säsong 2 (!!)

I inlägget förekommer reklam för HBO

OKEJ eh – här kommer helgens serietips!

Har ni sett The Handmaid’s Tale? Ni vet, serien som utspelar sig i USA, ett land som har blivit en religiöst fanatisk diktatur. Här tvingas kvinnor leva som sexslavar och bli gravida i statens tjänst. (Gud, jag får lite rysningar när jag läser den här meningen. Jag kan bara tänka mig att serien kommer att vara hur bra som helst, men riktigt jobbig att se också.)

Nu kommer säsong två. 

Jag har inte sett säsong 1 ännu men har haft den på min “Att se”-lista länge. Jag kan tänka mig att jag kommer sitta med kudden i famnen, redo att ta upp den framför ögonen så fort det blir något obehagligt. För tro mig, en rå känsla av obehag kommer definitivt att pulsera i kroppen.

Det är också perfekt tajming för mig att hoppa på en ny serie just nu då mina ena favoritserie precis har tagit slut och den andra följer jag på linjär TV (jag vet, vem är jag?!) så jag behöver verkligen en ny serie i mitt liv.

Det är flera kända skådespelare med i serien. Förmodar att de flesta av er känner igen kvinnorna ovan?

Det är nästan så att jag hoppas på att vi kommer få några regnkvällar i vår så jag kan burra upp mig i soffan och se den här…

Se trailern för säsong 2 nedan!

I inlägget förekommer reklam för HBO

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.