Reklam: Klarna gör mitt liv smidigare

I inlägget förekommer reklam för Klarna

Hej vänner,

Ni vet ju att jag gillar bra reklam. Bra reklam ska väcka någon form av känsla. Glädje, nyfikenhet, ilska, sorg, kreativitet. Det ska KÄNNAS! Jag går igång på reklam som utmanar mig. Där jag måste tänka efter; Vad menar de? Hur har de tänkt när de gjorde den här filmen och vad vill de få ut av den? 

I förra helgen var Jocke & jag hos mamma och Per och då pratade vi bland annat om Super Bowl och vad 30 sekunders reklam i halvlek. Cirka 40 000 000 kronor. För 30 sekunder. IT BETTER BE GOOD. Så att säga.

I Sverige finns det en del aktörer vars reklam jag gillar att titta på. Ett av de företagen som gör bra reklam är Klarna. Jag gillar själva “filmen” men framförallt gillar jag hur de har kopplat sin reklam till deras tjänst. Som man bör göra, men alla fixar inte det. Klarna är en så himla smidig tjänst och 9 av 10 gånger väljer jag Klarna som betalsätt när jag nätshoppar, för jag är för lat för att resa mig och hämta bankkortet… Haha. Men eftersom de har en app så kan jag betala fakturan dagen efter med bara ett klick. Det är så himla smidigt! Klarna FTW!


I inlägget förekommer reklam för Klarna

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.