Reklam: Keep Going #LikeAGirl

I inlägget förekommer reklam för Always

Den här kampanjen känner jag starkt för. Enda sedan jag såg den första kampanjfilmen som visades på Super bowl för 2-3 år sedan har jag älskat Like A Girl-initiativet.

Always nya kampanj Keep Going #LikeAGirl uppmuntrar tjejer till att våga testa nya saker och känna att det är okej att misslyckas. Jag skrev ovan att jag känner starkt för den här kampanjen och det är just syftet med den som gör att den tilltalar mig lite extra. Kampanjen riktar sig mot tjejer i puberteten eftersom vi går igenom många förändringar i den åldern och såväl självförtroende som självkänsla kan få sig en törn. Med det sagt är det inte bara tjejer i tonåren som är rädda för att misslyckas. Jag tycker det kan vara läskigt att testa något nytt för första gången. Jag sätter höga krav på mig själv, har en stor tävlingsinstinkt och jag vill vara bäst från början. Det är jag sällan. Och eftersom jag inte alltid är bäst känner jag mig dålig vilket gör att jag inte vill testa andra saker för första gången. Istället bör jag ju säga ja till fler saker och våga misslyckas. Jag måste inte vara bäst. För som de säger i videon, enda gången man faktiskt misslyckas är när man inte ens försöker.


I inlägget förekommer reklam för Always

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *