Reklam: Chef’s Table med AEG

I inlägget förekommer reklam för AEG

Vad krävs för att lyckas med en perfekt köttbit? Eller en laxfilé? Eller ett kycklingbröst? Jag vet ärligt talat inte, för jag lyckas sällan göra det perfekt. Istället lägger jag mina pengar på att gå till erkänt bra restauranger för att njuta av en köttbit som har en perfekt innertemperatur. Det där är särskilt svårt när det handlar om kyckling. Min sambo grillar kyckling till perfektion, jag däremot steker den tills den blir torr.

AEG däremot, de har koll. De valde att ta frasen ”Chef’s Table”, ni vet där man kan sitta med runt kockarnas bord, till en ny nivå. Det här är en ångugn – fast ett bord. Jag kan således sitta som gäst på en restaurang och välja själv vilken temperatur jag vill ha på mina råvaror. HUR COOLT? Tänk att ha ett sånt här bord hemma och kunna imponera på sina gäster med.

Just detta bord finns utplacerade på några av Nordens bästa restauranger, här i Sverige finns bordet på Klas Lindbergs restaurang Portal. Ska vi åka dit?

 

I inlägget förekommer reklam för AEG

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *